Laat uw volgende audit een succes worden.

Met de hoeveelheid aan producten die dagelijks in het voedsel productieproces worden verwerkt heeft de voedselveiligheid een topprioriteit. Echter heeft deze voedsel productieomgeving een hoge aantrekkingsfactor voor allerlei plaagdieren.

De kracht van de audit

Elke voedsel producent, voedselopslagfaciliteit en voedselverpakkingsproducent moeten regelmatig audits van derden ondergaan. Pest control management is een belangrijk onderdeel van deze audits, tot 20% van de totale score in sommige gevallen. Als een bedrijf niet goed scoort op hun audits, kunnen de gevolgen hoog oplopen, tot het verliezen van waardevolle klanten aan toe. De voedselverkopers, detailhandel en horeca bedrijven zijn erop gericht om hoog kwalitatieve producten te krijgen.

In het geval van een zichtbare pestinvasie, kunnen deze faciliteiten worden stilgelegd totdat zij het probleem hebben hersteld. In een bedrijf waar elk uur fabrieksuitval duizenden Euro’s kost heeft dit grote gevolgen. En het neveneffect van productie verlies kan catastrofaal zijn als de problemen de krantenkoppen halen. Om deze redenen hebben besluitvormers behoefte aan een aanbieder van pestmanagement die betrouwbaar, effectief en ervaren is in het werken met gecontroleerde faciliteiten.

Voor meer informatie over hoe uw bedrijf kan profiteren van de diensten van Orkin , vraag vandaag een gratis inspectie aan. Laten we samen met u een aangepast pest management programma ontwikkelen. Bel vandaag!

Last van

Ongedierte ?

Bel ons

06 40 022 184

__________________

Of vraag vandaag een

gesprek aan met een Orkin

Nederland pest management

specialist en ontvang een

GRATIS bedrijfsinspectie.