De onopgemerkte aanwezigheid is van hoog belang.

Gezondheidszorgfaciliteiten zijn een uitdaging voor pest management. Ze bevatten woonruimtes, voedselbereidingsruimten, servicegebieden en wasserette, evenals winkelruimte, waaronder bloemenwinkels, en gemeenschappelijke ruimtes. Ook hebben ze een strikt beleid voor pest management procedures in patiënten ruimten en operatiekamers.

Zorginstellingen hebben pest management protocollen nodig die dynamisch en effectief zijn, van een dienstverlener die naadloos integreert met het team van de faciliteit. Zorginstellingen zoeken naar een pest management dienstverlener die problemen anticipeert en voorkomt – met nadruk op preventie boven het behandelen. Zij beschouwen de patiënten, medisch en ondersteunend personeel als hun klanten, en zij willen dat hun dienstverlener nauw samenwerkt met het team om de klanten tevreden te houden.

Orkins Zorgprotocollen beginnen met een uitgebreide inspectie van de faciliteit en leveren specifieke oplossingen om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van zorgomgevingen.

Voor meer informatie over hoe uw bedrijf kan profiteren van de diensten van Orkin , vraag vandaag een gratis inspectie aan. Laten we samen met u een aangepast pest management programma ontwikkelen. Bel vandaag!

Last van

Ongedierte ?

Bel ons

06 40 022 184

__________________

Of vraag vandaag een

gesprek aan met een Orkin

Nederland pest management

specialist en ontvang een

GRATIS bedrijfsinspectie.