Klanten vrijwaarden van de confrontatie met plaagdieren is ons prioriteit.

Als ondernemer is het belangrijk een goede indruk te geven aan de klanten die elke dag uw winkel binnenkomen. Een plaagwaarneming kan uw relatie met uw klanten in gevaar brengen en hen blootstellen aan onnodige gezondheidsrisico’s. Plaagdieren kunnen veel ziektekiemen dragen, zoals E. coli, Salmonella, Shigella en Staphylococcus, die een bedreiging kunnen zijn voor de volksgezondheid.

Winkelruimten zijn kwetsbaar voor aantasting door plaagdieren, bijvoorbeeld vanwege het komen en gaan van mensen en goederen. Dit verkeer biedt plaagdieren ruim de gelegenheid om een pand binnen te dringen. Hierbij kan Orkin u helpen. Ons Integrated Pest Management programma (IPM) houdt rekening met het ontwerp van de ruimte, wettelijke vereisten en de onderhouds- en reinigingsmethoden om plaagdierproblemen preventief aan te pakken.

Voor meer informatie over hoe uw bedrijf kan profiteren van de diensten van Orkin , vraag vandaag een gratis inspectie aan. Laten we samen met u een aangepast pest management programma ontwikkelen. Bel vandaag!

Last van

Ongedierte ?

Bel ons

06 40 022 184

__________________

Of vraag vandaag een

gesprek aan met een Orkin

Nederland pest management

specialist en ontvang een

GRATIS bedrijfsinspectie.