Particuliere Diensten

Oplossing op maat voor plaagdierbestreiding bij u thuis.

Orkin Particulier

Al meer dan 100 jaar gebruiken we wetenschap en technologie om plagen beter te begrijpen en te beheersen. Orkin werkt samen met toonaangevende onderwijsinstellingen om opleidingsprogramma’s op universitair niveau te ontwikkelen voor al onze specialisten in pest control. Elke Orkin-pest control specialist is uitgerust met de kennis en training die nodig is om uw huis te beschermen tegen ongewenste plaagdieren.

Elk huis is uniek.

Orkin is ingesteld om een op maat gemaakte, wetenschappelijke oplossing te bieden die voldoet aan uw unieke behoeften. Orkin zal met zijn unieke A.I.M. (Analyseer. Implementatie. Monitor.) methode een sluitend plan bieden die speciaal is ontworpen voor uw behoeften.

 

Analyseer

Uw Orkin specialist zal alle risicogebieden inspecteren en onderzoeken waarom plaagdieren uw huis indringen. Alle geografische, klimatologische en topografische factoren zal uw Orkin pest control specialist betrekken bij het beschermen van uw huis tegen plaagdieren.

 

 

Implementatie

Afhankelijk van de bevindingen, kan uw Orkin pest control specialist een scala aan hulpmiddelen en behandelingstechnieken gebruiken om plaagdieren, en de bedreigingen die zij voor uw gezin opleveren, te voorkomen. Afhankelijk van uw situatie, zullen we onze kennis en ervaring gebruiken om deze technieken in te zetten op kwetsbare plaatsen, waar plaagdieren eenvoudig uw eigendom kunnen betreden.

Monitor

Pest control is een langdurig proces: het vereist frequent onderzoek van uw huis. We houden uw huis, samen met u, het gehele jaar in de gaten voor signalen van plaagdieractiviteit. Door te registreren en communiceren kunnen wij samen met u de effectiviteit van de service waarborgen.

Wat kunt u verwachten van uw Orkin specialist

 

De Orkin specialist gebruikt het geïntegreerde A.I.M-proces om het pestprobleem te Analyseren, Implementeren en Monitoren. Bij het eerste bezoek zal Orkin uw eigendom grondig inspecteren met behulp van de beste apparatuur. Dit duurt 45 minuten, maar kan variëren afhankelijk van de grootte van de woning. Hierna kunnen we u een uitgebreid rapport bieden waarin uw probleemgebieden worden beschreven. Aanbevelingen worden gedaan voor een programma dat speciaal is afgestemd op uw situatie en behoeften.

Als toestemming is verkregen, begint uw Orkin specialist met de implementatiefase, hij gaat dus “aan de slag”. Nu zal het voor uw opgestelde programma gaan lopen en uw Orkin specialist zal de geïdentificeerde problemen oplossen. Hij zal tevens technieken toepassen om plaagdieractiviteiten in de toekomst te monitoren om de effectiviteit te garanderen. Na voltooiing van elke inspectie wordt een inspectierapport ingevuld. Dit inspectierapport geeft aan wat er is gebeurd en wanneer hij terug moet komen om u 100% beschermd te houden.

Uw Orkin specialist kan u regelmatig bezoeken om nieuwe plagen te detecteren en tegelijkertijd het voortbestaan van eerdere behandelingen te waarborgen. Tijdens deze inspectie, zal hij ook uw voortgang documenteren, zodat u goed op de hoogte blijft. Vergeet niet dat we pas tevreden zijn als u dat bent.