Omschrijving:

Knaagdieren zijn warmbloedige zoogdieren die, net als mensen, over de gehele wereld voorkomen. Ze hebben vergrote voortanden om te knagen en achterliggende tanden om mee te kauwen. Knaagdieren knagen aan een variƫteit van spullen en brengen hierdoor binnen- en buitenshuis grote schade aan.

Leefwijze:

Knaagdieren kunnen grote schade veroorzaken aan gebouwen en landbouw gebieden. Knaagdieren zijn bewezen dragers van ziektekiemen en kunnen een bedreiging vormen voor de volksgezondheid. Knaagdieren populaties groeien snel. Beheer werkt het beste op preventie basis. Om uw gebouwen, percelen en gezondheid te beschermen tegen reeds bestaande infecties, moeten er situatie afhankelijke plannen (IPM) worden toegepast.

Wering en Bestrijding:

  • Knaagdieren kunnen zich snel vermenigvuldigen. Sommige soorten kunnen de voortplanting het gehele jaar volhouden en kunnen hierdoor de populatie in stand houden. Door een kraakbeen skeletopbouw kunnen ze door ogenschijnlijk kleine openingen binnendringen. Preventie begint bij het dichten van openingen.

Neem contact op met een Orkin Nederland voor assistentie

Last van

Plaagdieren ?

Bel ons

06 40 022 184

__________________

Of vraag vandaag een gesprek aan met een Orkin Nederland pest management specialist en ontvang een GRATIS bedrijfsinspectie.